Şenol Güneş şampi...

Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor'un yıllarca kalesini korumuş ve teknik adamlığını yapmış Şenol Güneş'in başında bulunduğu Beşiktaş artık şampiyonluğa çok yakın. Dün akşam kıran kırana geçen ve Beşiktaş'ın 1-0lık üstünlüğüyle Türk Telekom arenada Galatas

Şenol Güneş şampi...

Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor'un yıllarca kalesini korumuş ve teknik adamlığını yapmış Şenol Güneş'in başında bulunduğu Beşiktaş artık şampiyonluğa çok yakın.

Dün akşam kıran kırana geçen ve Beşiktaş'ın 1-0lık üstünlüğüyle Türk Telekom arenada Galatasaray'ı mağlup etmesinin ardından, gözler bu akşam oynanan Başakşehir-F.bahçe karşılaşmasına çevrilmişti.

Başakşehir'in 2-1 lık skorla F.bahçe'yi mağlup etmesiyle, F.bahçe'nin Beşiktaş ile arasındaki puan farkının 6 da kaldığı ve artık ligin bitimine 2 haftalık bir süre kala siyah-beyazlılar şampiyonluk yolunda avantajlı bir duruma geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler