Şenol Güneş PFDK'ya sevk edildi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Athletic Bilbao maçı öncesi yaptığı basın toplantısındaki sözleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.Bilindiği gibi tecrübeli hoca, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın şike soruşturmasıyla ilgili yaptığı açıklamalara de

Şenol Güneş PFDK'ya sevk edildi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Athletic Bilbao maçı öncesi yaptığı basın toplantısındaki sözleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Bilindiği gibi tecrübeli hoca, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın şike soruşturmasıyla ilgili yaptığı açıklamalara değinerek, "Federasyon Başkanı'nın ifadesiyle konuşuyorsak, şüphe duyuyorsa, ben şüphe duyuyorum, daha önce duymuyordum, şimdi duyuyorum. Bu benim kulübümle ilgili değil, ülke futbolunu, ülkeyi yönetenlerle ilgili şüphelerim vardır. Eğer onların vicdanı rahatsa ben de rahatım ama olay dışımızda gelişmesine rağmen bugüne gelinceye kadar ister milli takım, ister kulüpler bazında gelişmelere rağmen düzgün kalmaya çalıştık" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor