Şenol Güneş 'O'nu istiyor

Bu transferin gerçekleşmemesi halinde ibrenin Romaric'e döneceği öğrenildi.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha önce bir çok kez izlenen ve son dönemlerde Polonya milli takımının da vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Adrian Mierzejewski'nin

Şenol Güneş 'O'nu istiyor

Bu transferin gerçekleşmemesi halinde ibrenin Romaric'e döneceği öğrenildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha önce bir çok kez izlenen ve son dönemlerde Polonya milli takımının da vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Adrian Mierzejewski'nin transfer edilmesini istiyor. Ancak futbolcunun formasını giydiği Polonia Warszawa kulübünün başkanının Adrian'ı satmaya yanaşmaması üzerine transfer girişimleri sürekli olarak olumsuz sonuçlanıyor.

Son olarak belirlenen fiyatı daha da artırarak Adrian için Polonia Warsawa kulübünün kapısını çalacak olan bordo – mavililer, eğer bu girişimden de başarılı olamazsa rotayı Sevilla'da forma giyen Romaric'e çevirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler