Şenol Güneş moral yüklüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Benfica'ya 2-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşayan takımına moral yüklüyor.UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Portekiz temsilci

Şenol Güneş moral yüklüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Benfica'ya 2-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşayan takımına moral yüklüyor.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Portekiz temsilcisi Benfica'ya son 20 dakikada teslim olarak 2-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşayan bordo-mavili takımda, teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularının kaybolan moral değerlerini toparlamaya çalışıyor.

İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan rövanş maçına takımını hazırlayan deneyimli teknik adam ilk maçta yapılan hataları oyuncularıyla birlikte değerlendiriyor.

Avrupa'da olmaları gerektiğini takımına yineleyen Güneş, takımı etkisi altına alan moralsizlik havasını dağıtmak için yoğun bir çaba harcıyor; İlk maçta yapılan hataları oyuncularıyla birlikte değerlendiriyor.

Zorlu rövanş maçı öncesi oyuncularının hiçbir şeyden etkilenmemesini isteyen deneyimli teknik adam sürekli olarak toplantılar yapıyor.

Henüz hiçbir şeyin bitmediği yönünde tavırlar sergileyen Güneş'in, ilk maçta alınan sonucun işlerini zora soksa da Benfica ile oynayacakları rövanş maçının kendileri için yeni bir başlangıç olabileceğine vurgu yaptığı öğrenildi.

Hiçbir maçın oynanmadan ve mücadele etmeden kazanılmayacağını anlatan Güneş'in, "Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Rakibimiz etkileyemeyeceğimiz bir takım değil. Sizlerden sadece işinizi en iyi şekilde yapmanızı istiyorum. Bunun sonunda nerede olacağımızı hep birlikte göreceğiz" dediği belirtildi.

Öte yandan bordo-mavili takımın taraftarları da İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda, Benfica ile oynanacak olan karşılaşmaya yönelik hazırlıklar yapıyor. Sosyal paylaşım sitelerinde takımlarını yalnız bırakmayacaklarını ve tur için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını ifade eden taraftarlar Olimpiyat Stadyumu'nda 70 bin taraftar sayısına ulaşmaları gerektiğini vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor