Şenol Güneş: Merak etmeyin!

Yeni sezon çalışmalarının yurt dışı bölümünü Hollanda'nın Venlo kentinde yapan ve kamp süresini tamamlayan Trabzonspor, bu gün Düsseldorf üzerinden İstanbul'a geldi. THY'ye ait bir uçakla saat 16. 15de Atatürk Havalimanı'na inen Trabzonsporlu futbolcuları

Şenol Güneş: Merak etmeyin!

Yeni sezon çalışmalarının yurt dışı bölümünü Hollanda'nın Venlo kentinde yapan ve kamp süresini tamamlayan Trabzonspor, bu gün Düsseldorf üzerinden İstanbul'a geldi.

THY'ye ait bir uçakla saat 16. 15de Atatürk Havalimanı'na inen Trabzonsporlu futbolcuları az sayıda taraftar büyük bir coşkuyla karşıladı. Dış Hatlar geliş salonunda Antrenör Şenol Güneş'in etrafını bir anda saran taraftarlar " Şampiyon yap bizi Şenol Güneş " tezahüratları yaptılar. Coşkulu sevgi gösterileri üzerine taraftarlara sakin olmalarını söyleyen Şenol Güneş, " Merak etmeyin, her şey çok güzel olacak" dedi.

Trabzonsporlu futbolcu ve yöneticiler daha sonra iç hatlara geçerek Trabzon'a hareket ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor