Şenol Güneş maç sonu neler dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kazanmak için özellikle ilk yarıda hamle yapmaya çalıştık, rakipte kendi sahasında kapanıp bize atak yapmaya çalıştı. Biz ilk pozisyonda Alanzinho'nun pozisyonunda golü bulabilseydik maç çok değişirdi. Daha çok p

Şenol Güneş maç sonu neler dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kazanmak için özellikle ilk yarıda hamle yapmaya çalıştık, rakipte kendi sahasında kapanıp bize atak yapmaya çalıştı. Biz ilk pozisyonda Alanzinho'nun pozisyonunda golü bulabilseydik maç çok değişirdi. Daha çok pozisyonda var buna benzer. Fizik güç ağırlığı onların lehine oldu, bunu da iyi kullanarak penaltı vasıtasıyla öne geçtiler.

Oyuncularımız elinden gelen gayreti gösterdi seyirci gayet iyiydi eğer biz golü bulsaydık, güzel olacaktı. Rakibimize kaybetmemiz kötü kazansak çok güzel olurdu" dedi.

Güneş, "Ağırlıklı olarak gayet iyiydik, Colman, Alanzinho ile daha etkili olabilirdik oyun ağırlığı bizim lehimizeydi uzaktan atılan şutlar vardı oyun ağırlığını rakibe yıkmak gerekiyordu şartların böyle olması için diğer maçında önemi var tabiki Colman'ın Alanzinho'nun zaman zaman oyundan düştüğü oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor