Şenol Güneş, kadroyu koruyor

Bu sezon ligde ilk kez dört maç üst üste kazanarak puanını 33'e yükselten Trabzonspor, play-off sıralaması içerisinde kendine yer bulurken, galibiyet serisini Karabükspor karşısında da sürdürerek zirve ile puan farkını kapatmak istiyor.Spor Toto Süper Lig

Şenol Güneş, kadroyu koruyor

Bu sezon ligde ilk kez dört maç üst üste kazanarak puanını 33'e yükselten Trabzonspor, play-off sıralaması içerisinde kendine yer bulurken, galibiyet serisini Karabükspor karşısında da sürdürerek zirve ile puan farkını kapatmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de işleri yoluna koyan Trabzonspor, 21. haftada oynayacağı Karabükspor maçını da kazanarak galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek istiyor. Oyuncularının son maçlarda gösterdiği performanstan memnun olduğu bildiren teknik direktör Şenol Güneş'in, yakaladıkları çıkışı sürdürmeleri gerektiğini ifade etti.

Aynı ciddiyetle mücadele etmeleri gerektiğini belirten deneyimli teknik adamın Samsunspor maçında sahaya sürdüğü ilk on biri Karabükspor karşısında da sahaya süreceği öğrenildi.

Sakatlığı bulunan Halil Altıntop dışında bir değişiklik yapmayı planlamayan deneyimli teknik adamın bu oyuncunun durumuna göre Samsunspor maçında oyuna sonradan dahil ettiği ve iyi bir performans sergileyen Henrique'yi oynatacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler