Şenol Güneş ince mesaj verdi

Yaşam tarzı ve üslubu ile örnek olan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor maçı öncesi ve sonrası ortaya koyduğu duruşla ince mesajlar verdi. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçında karşılaşmanın hakemi To

Şenol Güneş ince mesaj verdi

Yaşam tarzı ve üslubu ile örnek olan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor maçı öncesi ve sonrası ortaya koyduğu duruşla ince mesajlar verdi.

 

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçında karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa tarafından tribünlere gönderilen ve daha sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PDFK) tarafından 2 maç ceza alan Şenol Güneş, cezasının bitmesiyle birlikte Konyaspor maçında yedek kulübesindeki yerini aldı. Güneş, yedek kulübesindeki yerine alsa da maç içinde pek yerinden çıkmadığı gözlendi. Burak Yılmaz'ın oyundan çıktığı sırada yaşanan bir tartışma üzerine kulübeden çıkan Güneş, bunun dışındaki pozisyonlarda ön plana yardımcısı Ünal Karaman'ı çıkardı. Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarında olduğu gibi Konyaspor maçında da oyuna Karaman müdahale etti.

 

Maç sonunda yayıncı kuruluş tarafından düzenlenen röportaja da katılmayan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu görevi yardımcısı Ünal Karaman'a verdi. Rutin basın toplantısına katılan Güneş, maç değerlendirmesi ile birlikte kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

 

Şenol Güneş'in bu tutumu akıllara Beşiktaş maçı sonrası kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamaları getirdi. Tecrübeli teknik adam, "Kendimle ilgili neye karar vereceğimi, bir daha sahaya çıkıp çıkmayacağımı ilerleyen günlerde kamuoyuna aktaracağım. Açıklamalarımı da belli bir süre bu şekilde yazılı olarak yapacağım. Yanlış yapan ben de dahil olmak üzere gerekli cezayı çekmeli ve hesabını vermelidir. Ama unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur" ifadelerini

kullanmıştı.

 

Şenol Güneş'in bu davranışı kendini geri plana çekme ve bir yerle mesaj verme anlamında yorumlanırken, yapılan değerlendirmeler üzerine ise kulübün resmi internet sitesinden ise şu açıklama geldi:

"Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Konyaspor maçı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu talimatları içerisinde davranmış ve kuralların gerektirdiği içeriğe tamamen uymuştur. Buna göre Türkiye Futbol Federasyonu Medya Talimatı'nın 15. maddesinin 5. fıkrası gereğince müsabakanın bitiminde antrenörümüz Ünal Karaman yayıncı kuruluşun flash röportajına katılmıştır. Yine medya talimatının 16. maddesinin 2. fıkrası gereği Teknik Direktörümüz Şenol Güneş maç sonunda basın toplantısında bulunup medya mensuplarına

açıklamada bulunmuştur. Güneş'in kurallar çerçevesinde sergilediği bu tutum yayıncı kuruluşa yönelik bir tavır şeklinde değil, daha önce yaptığı yazılı açıklamanın içeriğiyle ilgili olarak yorumlanmalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor