Şenol Güneş ilk onbiri hazırladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında karşılaşacakları Portekiz'in güçlü temsilcisi Benfica'yı imha edecek timi hazırladı.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında karşılaşacağı

Şenol Güneş ilk onbiri hazırladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında karşılaşacakları Portekiz'in güçlü temsilcisi Benfica'yı imha edecek timi hazırladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında karşılaşacağı Benfica maçının hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak sürdürürken, deneyimli teknik güçlü rakibi karşısında sahaya süreceği ilk on biri ise büyük ölçüde belirledi.

Benfica maçı hazırlıkları sırasında oyuncularıyla yaptığı toplantılarda rakibi gözlerinde fazla büyütmemeleri gerektiğine dikkat çeken Güneş, kendi oyun sistemlerini sahaya yansıtmaları halinde istedikleri sonucu alarak Trabzon'a dönebileceklerini belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakatlığı büyük ölçüde geçen ve oynama konusunda ısrar eden kaleci Tolga Zengin'e göreve verecek. Sağ bekte ise Serkan Balcı, defansın göbeğinde Giray Kaçar, Glowacki, sol bekte ise Piotr Brozek veya yeni transfer Celustka'yı forma vermeyi düşündüğü öğrenildi. Orta alanda ise Colman ve Zokora ikilisinin yanında Adrian ve Alanzinho'yu oynatmayı planlıyor. Zorlu karşılaşmada gol ayakları ise Burak Yılmaz ve Brezilyalı golcü Paulo Henrique olacak.
Bordo-mavili takım Portekiz'in Lizbon şehrinde Luz Stadı'nda son antrenmanlarını gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor