Şenol Güneş ile Mustafa Reşit Akçay o anı hatırlattı

Şampiyonluk yolunda engelleri Trabzonspor eski Antrenörü Trabzonlu Şenol Güneş ile birer birer geçen Beşiktaş, son iki haftaya puan avantajıyla giriyor. Osmanlıspor’dan alacağı bir puan da kupa kaldırmasına yetecek. Kaderin bir cilvesi de burada.. Çünkü O

Şenol Güneş ile Mustafa Reşit Akçay o anı hatırlattı

Şampiyonluk yolunda engelleri Trabzonspor eski Antrenörü Trabzonlu Şenol Güneş ile birer birer geçen Beşiktaş, son iki haftaya puan avantajıyla giriyor.

Osmanlıspor’dan alacağı bir puan da kupa kaldırmasına yetecek. Kaderin bir cilvesi de burada.. Çünkü Osmanlıspor’un teknik direktörü de bir Trabzonlu Mustafa Reşit Akçay..
 
Bu durum Trabzonsporlulara sinemanın unutulmaz oyuncusunun repliğini hatırlattı. O replikte bakın neler olmuştu?
 
 
BEŞİKTAŞ OSMANLISPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?
 
Spor Toto Süper Lig'in 33.hafta karşılaşması olan Beşiktaş Osmanlıspor maçı 15 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi henüz belli olmazken, TFF tarafından yayınlandığı an haberimizin içerisine eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler