Şenol Güneş için ne dedi ?

Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Burak Yılmaz, en iyi zamanında sarı-kırmızılı formayı giydiğini söyledi.Burak Yılmaz, röportajında Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e de ayrı bir yer ayırarak, şu ifadeleri kullandı: ''Şenol Güneş, ç

Şenol Güneş için ne dedi ?

Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Burak Yılmaz, en iyi zamanında sarı-kırmızılı formayı giydiğini söyledi.

Burak Yılmaz, röportajında Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e de ayrı bir yer ayırarak, şu ifadeleri kullandı:
 
''Şenol Güneş, çok kaliteli bir insan. Ben kendisine büyük saygı duyuyorum. Her zaman ne derse yapabileceğim, elini öpebileceğim biri.
 
Trabzonspor'a gittikten sonra bana hayatımı geri verdi. Orada da kötü oynadığım çok maç oldu ama Şenol hoca bana hep güvendi. Hiçbir zaman inancını yitirmedi. Bana her defasında biraz daha güvendi ve sonucunda orada başarılı sezonlar yaşadık. Trabzonspor'daki kariyerim boyunca onun güvenini boşa çıkarmadığım, onu mahcup etmediğim için mutluyum. 
 
Hocam, hala beni izliyor, farklı takımlarda olsak dahi, benim üzerimdeki etkisini bildiğinden benimle gurur duyuyordur. Benim gönlüm her zaman onunla birlikte, onun da gönlünün benimle olduğunu biliyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor