Şenol Güneş için bomba iddia!

Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş, Galatasaray başkan adayının seçim kozu mu olacak? Olağan Mali Genel Kurul'da başkanlık adaylığını resmen açıklayan Adnan Öztürk için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Öztürk'ün başkanlık yolunda Galatasaray çatısı al

Şenol Güneş için bomba iddia!
Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş, Galatasaray başkan adayının seçim kozu mu olacak?
 
Olağan Mali Genel Kurul'da başkanlık adaylığını resmen açıklayan Adnan Öztürk için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Öztürk'ün başkanlık yolunda Galatasaray çatısı altında uzun vadeli planlar yaptığı teknik direktörlük konusu için de Şenol Güneş isminin gündeme geldiği belirtiliyor.
 
HAMZA HOCA İYİ AMA...
 
Adnan Öztürk'ün camianın ileri gelen isimleriyle yaptığı durum değerlendirmeleri sonrası yakın çevresine "Hamza hocanın başarısı ortada. Geldiği günden bu yana takımı getirdiği noktayı tartışmaya bile gerek yok" gibi ifadeler kullansa da arkadaşları tarafından gündeme getirilen Şenol Güneş ismine de hayır diyemeyeceği konuşuluyor.
 
SELÇUK, UMUT, OLCAN VE BURAK'IN ESKİ HOCASI!
 
Trabzonspor kulübüyle bir dönem Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Olcan Adın ve Umut Bulut'la beraber çalışma fırsatı bulunan Şenol Güneş, gerek teknik adamlığı gerekse insanlığıya taraflı tarafsız herkesin sevdiği saygı duyduğu futbol adamlarının başında yer alıyor. Özellikle daha önceki yıllarda birlikte çalıştığı Galatasaraylı oyuncuların da Şenol Güneş'i "baba" olarak gördükleri biliniyor.
 
SÖZLEŞMESİ BİTİYOR!
 
Sezon başı Bursaspor'la 1 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli teknik adamın sözleşmesi lig bitimiyle tamamlanacak. Bursaspor'da başkan Recep Bölükbaşı'nın basında da yer alan "Şenol hocayla 10 yıllık sözleşme uzatmak istiyoruz" isteği şuan için sonuçsuz kalmış durumda. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler