Şenol Güneş Hiddink'e ne dedi?

GÜNEŞ'TEN HİDDİNK'E: "FUTBOLCULARIM MİLLİ TAKIM İÇİN HER ZAMAN HAZIR" Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli maç için Trabzon'a gelen A Milli takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'e futbolcuların her zaman milli takım için hazır olduğu sözünü verdi

Şenol Güneş Hiddink'e ne dedi?

GÜNEŞ'TEN HİDDİNK'E: "FUTBOLCULARIM MİLLİ TAKIM İÇİN HER ZAMAN HAZIR"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli maç için Trabzon'a gelen A Milli takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'e futbolcuların her zaman milli takım için hazır olduğu sözünü verdi. Hiddink'e her zaman diyaloga hazır olduğunu söyleyen Güneş'in, "Bizim takımızdan milli takıma ne kadar oyuncu seçerseniz bu bizi sevindirir. Milli takımın başında başarılı olacağınıza inanıyorum. Bu konuda benimle bir şey paylaşmak istediğiniz taktirde her zaman hazır bir şekilde bekleyeceğim" dediği öğrenildi. Hiddink'in de Güneş'e gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor