Şenol Güneş herkese mesaj verdi

Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş Ankaragü maçı sonrası açıklama yaptı. Güneş, İki puan kaybettik. Beklediğimiz oyun şekli ortaydı fakat sonuç istediğimiz gibi olmadı. İkinci yarı çok pozisyon bulduk. Golü Yiyince direncimiz gitti. Oyun üstünlüğ

Şenol Güneş herkese mesaj verdi

Trabzonspor’un teknik direktörü Şenol Güneş Ankaragü maçı sonrası açıklama yaptı. Güneş,

İki puan kaybettik. Beklediğimiz oyun şekli ortaydı fakat sonuç istediğimiz gibi olmadı. İkinci yarı çok pozisyon bulduk. Golü Yiyince direncimiz gitti. Oyun üstünlüğüm bizdeydi. Herkes elinden gelen gayreti gösterdi. Ama daha fazla koşmalarını isterdim. Futbol bu her şey olabilir. Almamız gerekiyordu olmadı. Yine de futbolcularımı tebrik ediyorum. Bu puan kaybedildi bakmaya gerek yok. Bizim rakiple rakibin oyuncusuyla başka şeylerle uğraşmaya vaktimiz yok. Bizim işlerimiz net işlerdir. Buradan herkes alacağı mesajı alsın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor