Şenol Güneş hangi takıma gidecek?

Bursaspor’da sözleşmesi biten Şenol Güneş’in hangi takımla anlaşacağı merak konusu.Trabzonspor’da uzun yıllar görev yapan geçtiğimiz sezon Bursaspor’da iyi bir sezon geçiren deneyimli teknik adamın yeni takımının hangisi olacağı belirsizliğini koruyor.Bur

Şenol Güneş hangi takıma gidecek?

Bursaspor’da sözleşmesi biten Şenol Güneş’in hangi takımla anlaşacağı merak konusu.

Trabzonspor’da uzun yıllar görev yapan geçtiğimiz sezon Bursaspor’da iyi bir sezon geçiren deneyimli teknik adamın yeni takımının hangisi olacağı belirsizliğini koruyor.

Bursaspor’da yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeni ile transfer listesinde bulunan bir çok oyuncunun alınamamasından endişe duyan deneyimli teknik adamın kadro üzerinde bu şartlarda otorite kurmakta zorlanacağı için Bursaspor serüvenini devam ettirip ettirmeyeceği bilinmiyor.

Ziraat Türkiye Kupası final maçı sonrası Bursasporlu yönetimle bir araya gelecek olan Güneş’in bu görüşme sonrası karar vereceği ifade edildi.

Süper Lig takımlarından Başta Beşiktaş ve Galatasaray olmak üzere birçok takımın transfer listesinde bulunan deneyimli teknik adama yurt dışından da bir çok teklif var. Çin,Kore ve Japonya’dan ciddi teklifler alan Güneş’in tercihini yurt içinden mi yurt dışından yana mı değerlendireceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor