Şenol Güneş: "Hakem bizi rahatsız etmedi"

Sezon başından beri iyi futbol için çıkıyoruz sahaya. Düşündüğümüz puanları alamadık ve bunları biz hep söyledik. Futbolcular kendilerini sürekli geliştiriyorlar. Çok basit puanlar kaybettik. Bizim hatamız ve hakemlerin hatalarıyla maçlar kaybettik. Sezon

Şenol Güneş: "Hakem bizi rahatsız etmedi"

Sezon başından beri iyi futbol için çıkıyoruz sahaya. Düşündüğümüz puanları alamadık ve bunları biz hep söyledik. Futbolcular kendilerini sürekli geliştiriyorlar. Çok basit puanlar kaybettik. Bizim hatamız ve hakemlerin hatalarıyla maçlar kaybettik. Sezon başından beri bugünde yine rakibe üstünlük sağladık bu çok sevindirici. İnşallah kupayı alırsak çok daha güzel bir iş olacak.

Bugün hem rakibi kapattık hem de iyi çıktık. Buraya gelmeden önce de kendi aramızda konuşuyorduk takımca. Biz bu takımı yenebiliriz diye, ve yendik.

Hakem konusuna gelirsek Bülent Yıldırım bugün bizi hiç rahatsız etmedi. Bu rahatlığı ligde hiç göremedik. İnşallah kupayı kazanırız, umarım güzel maç olur.

Beşiktaş’a gideceğim konusunda ise şahsımla ilgili konuşanlar doğru değildir. Beşiktaş kulübüyle ilgili bir görüşmem yok. Bursaspor’da bir yılım bitmeden hiçbir yere gitmeyeceğime dair söz verdim. Bir yılım dolduktan sonra ise kulüple görüşürüp ve ona göre bir yol haritası çizeceğim Şu anlık sadece yurt dışından teklifler var. Beşiktaş’ın da bu spekülasyonlardan etkilenmesini istemiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor