Şenol Güneş forvetini arıyor

Forvet hattında Vittek ve Henrique gibi iki önemli oyuncusunu zorlu maçlar öncesinde sakatlıkları yüzünden kaybeden Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Pawel Brozek'in de istenileni verememesi üzerine bu bölgeye takım içinde alternatif isim arıyor.S

Şenol Güneş forvetini arıyor

Forvet hattında Vittek ve Henrique gibi iki önemli oyuncusunu zorlu maçlar öncesinde sakatlıkları yüzünden kaybeden Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Pawel Brozek'in de istenileni verememesi üzerine bu bölgeye takım içinde alternatif isim arıyor.

Sezon büyük hedeflerle başlayan Trabzonspor'un yakasını sakatlıklar bir türlü bırakmıyor. Yaşanan beklenmedik sakatlıklar başta teknik direktör Şenol Güneş'i büyük bir sıkıntıya sokarken, takım içinde eksik bölgelere alternatif isimler armasına yol açıyor.

Şenol Güneş, en büyük sıkıntıyı ise hücum bölgesinde yaşıyor. Vittek'in sakatlığının ardından, Paulo Henrique'in de ameliyat olması bordo-mavili takımın forvet hattında sıkıntı yaşamasına yol açtı. Zorlu maçlar öncesi her oyuncusuna ihtiyaç duyduğunu her fırsatta dile getiren deneyimli teknik adam Pawel Brozek'in form düzeyinin istediği düzeyde olmaması üzerine bu bölge için alternatifi isimler aramaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor