Şenol Güneş forma için ne dedi?

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2011-2012 sezonu forma koleksiyonu tanıtımında yaptığı konuşmada, “Zafer işaretinin olduğu her yerde Trabzonspor olsun istiyoruz. O nedenle benim favorim Victory (Zafer) adını taşıyan forma” dedi.Yeni sezon for

Şenol Güneş forma için ne dedi?

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2011-2012 sezonu forma koleksiyonu tanıtımında yaptığı konuşmada, “Zafer işaretinin olduğu her yerde Trabzonspor olsun istiyoruz. O nedenle benim favorim Victory (Zafer) adını taşıyan forma” dedi.

Yeni sezon formaların hepsinin güzel olduğunu belirten Güneş, “Yeni formalarımızla yeni bir sezona başlıyoruz. Yeni oyuncularımız var. Umarım yepyeni bir Trabzonspor olur. Ülke futboluna güzel oyunlar izlettiririz. Zafer işaretinin olduğu her yerde Trabzonspor olsun istiyoruz. O nedenle benim favorim Victory (Zafer) adını taşıyan forma. Ayrıca formaların tümü çok güzel. Asıl önemli olan ise Trabzonspor’un birlikteliğidir. Yönetimi, teknik heyeti ve taraftarının bütünlüğüdür” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor