Şenol Güneş farkı

A Milli Takım’a 2002’de yaşattığı dünya üçüncülüğü ile tarihe geçen Şenol Güneş, başına geçtiği ekiplerde farkını ortaya koymaya devam ediyor. Bu sezon Bursaspor‘a oynattığı futbolla övgü alan tecrübeli teknik adam, A Milli Takım’a gönderdiği futbolcularl

Şenol Güneş farkı

A Milli Takım’a 2002’de yaşattığı dünya üçüncülüğü ile tarihe geçen Şenol Güneş, başına geçtiği ekiplerde farkını ortaya koymaya devam ediyor. Bu sezon Bursaspor‘a oynattığı futbolla övgü alan tecrübeli teknik adam, A Milli Takım’a gönderdiği futbolcularla da dikkat çekiyor. Yeşilbeyazlı futbolcular, Güneş yönetiminde A Milli Takım’a son 4 maçta 12 davet aldı.

Trabzonspor‘da da fark yaratmıştı

Güneş, Bursa’nın başına geçmeden önce 4 maçta ayyıldızlı forma için 2 defa sadece Serdar ile Ozan çağrı almıştı. Güneş’in farkı Trabzon’da da kendini göstermişti. Bordo-mavililer, Güneş yönetiminde 16 milli maçta 42 davet alırken, Güneş sonrası 10 milli maçta sadece 15 davet alabildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler