Şenol Güneş düşünceli

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, güçlenen rakipleri karşısında yeni sezonda uygulamaya koyacağı yeni oyun şablonu üzerinde sık sık planlar yaparak alternatif taktikler üzerinde duruyor.  Hollanda ve Almanya'da yeni sezon hazırlıklarını iki aşamal

Şenol Güneş düşünceli

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, güçlenen rakipleri karşısında yeni sezonda uygulamaya koyacağı yeni oyun şablonu üzerinde sık sık planlar yaparak alternatif taktikler üzerinde duruyor. 

 

Hollanda ve Almanya'da yeni sezon hazırlıklarını iki aşamalı tamamlayarak Trabzon'a dönen ve 11 Ağustos Cumartesi günü (Yarın) Orduspor ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarını basına kapalı olarak gerçekleştirdiği çalışmalarla sürdüren Karadeniz ekibinde teknik direktör Şenol Güneş, gelecek sezon oynatmayı planladığı oyun şablonu üzerinde sık sık planlar yapıyor.

 

Taktik anlamda alternatifler üzerinde duran deneyimli teknik adam elindeki oyuncu profiline göre de oyun sistemini belirlemeye çalışıyor.

 

Hazırlık kampındaki idmanlarda ve maçlarda takımını yakından gören deneyimli çalıştırıcının, forvet’te sıkıntı yaşadığı ön plana çıkarken bu bölge için yapılması hedeflenen transferin kamp dönemine yetişmemesi sıkıntı oluşturmuştu.

 

Bugün-yarın takıma katılması beklenen forvet oyuncusunun transferinin henüz gerçekleşmemesi ve teknik direktör Şenol Güneş'in resmi maçların başlamasına kısa bir süre kala bu oyuncuyu takım şablonuna oturtturamamış olması nedeniyle sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

 

Karadeniz ekibi 13 Ağustos Pazartesi gününe kadar UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceği listeyi UEFA'ya bildirmesi gerekiyor.

 

Aksi durumda bordo-mavililer 13 Ağustos’dan sonra yapacağı transferi Avrupa Kupası maçlarında kullanamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler