Şenol Güneş beyin yıkıyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçına kadar İstanbul’da yapacağı antrenmanları basına ve taraftara kapadı.Dev maça kilitlenen bordo-mavililerde teknik patron Şenol Güneş, oyuncularının adeta beyinlerini yıkıyor. Ziraat Türkiye Kupası

Şenol Güneş beyin yıkıyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçına kadar İstanbul’da yapacağı antrenmanları basına ve taraftara kapadı.

Dev maça kilitlenen bordo-mavililerde teknik patron Şenol Güneş, oyuncularının adeta beyinlerini yıkıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş karşısına, kadrosunda rotasyon yaparak çıkan deneyimli teknik adam Fenerbahçe maçını ne kadar önemsediğini Beşiktaş karşısında sahaya sürdüğü kadro ile gösterdi. Hem camiaya hem de oyuncularına ligin kendileri için ne kadar önemli olduğunu vurgulamaya çalışan deneyimli teknik adam, antrenmanları maçlara iki gün kala kapatırken, Beşiktaş maçı sonrası Fenerbahçe maçının çalışmalarını basına ve taraftara kapattı. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularına Fenerbahçe ile zorlu bir maç oynayacaklarını, bu yüzden daha fazla üretip, daha fazla çalışmaları gerektiğini anlattı.

Tecrübeli teknik adam, ilk yarıda yoğun bir maç temposunu geride bırakarak bulundukları yere geldiklerini hatırlatarak "Bundan sonra bunun ötesine gitmek bizim elimizde. Fenerbahçe maçı mücadele anlamında kıran kırana geçecek. Daha fazla çalışıp, daha fazla üretmeliyiz. Var olan değerlerimizi ortaya koymalıyız. Bunun için daha çok gayret göstermeliyiz. Taraftarımıza başarı borcumuz var. Bunu hep his ederek sahada mücadele etmelisiniz. Beşiktaş maçı artık geride kaldı. Bunu düşünmeyin lig bizim için daha önemli" diyerek zorlu maç öncesi oyuncularının beyinlerini yıkadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor