Şenol Güneş açıklama yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Bizim açımızdan iyi maç olmadı. Taraftar için seyir zevki yüksek bir maç olmuş olabilir. Kendi sahamızda kazanmak zorunda olduğumuz maçtı. Gol atmak konusunda beceri

Şenol Güneş açıklama yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Bizim açımızdan iyi maç olmadı. Taraftar için seyir zevki yüksek bir maç olmuş olabilir. Kendi sahamızda kazanmak zorunda olduğumuz maçtı. Gol atmak konusunda beceriliydik ama beklemediğimiz kadar gol yedik. Hareketli maç oldu. 1-0'dan sonra ilk yarıyı öyle kapatabilseydik daha faklı olurdu. İkinci yarıda galibiyet golünün ardından hemen ikinci, golü yedik ve oyunu kontrol altına alamadık. Ama yenik duruma düşmemize rağmen, oyunu bırakmadık ve maça asıldık. Defansın arkasına iyi sızmalar yaptık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Bu maçın sonucu ne bize, ne onlara yaradı. Belki onları ilk dörtte tutmak için yaramış olabilir. Bizim için çok önemli bir kayıp oldu." dedi.

Güneş, taraftar ve lig yarışı ile ilgili ise, "Ne taraftara, ne hakeme, kimseye haksızlık yapmadık. Seyircimiz çok olağanüstü destek oldu. Biz fair-play anlayışını ön planda tutan bir takımız. Susmamız da ondan ileri geliyor. Seyircinin olumsuzluk yapmaya hakkı yok ama bazen de anlayışlı olmak gerekiyor. Her maçı kazanmaya çalışıyoruz. Haksız bir maç almadık. Seyircimizin zaman zaman sabırsızlığa dönen hareketleri oldu. Lig yarışını biz tayin etmiyoruz, biz aldığımız sonuçlarla durumumuzu tayin ediyoruz." dedi.

Güneş, "Hakem hakkında konuşacak bir şey yok. Bütün kendi yorumlarını çaldı. Oyun geliştiği gibi oynandı. Skor bizi üzdü ancak kazanmak için oynamıştık. Sadece sahada kazanmak için oynuyoruz başka bir şeyle işimiz yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor