Şen'lik Cuma günü iddiası!

Bursalı Volkan Şen için top Şenol Güneş'te. Deneyimli hocanın yönetime, “Athletic maçı sonrası görüşmek istiyorum” dediği ve bu nedenle süre istendiği iddia edildi.Bordo-Mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş’in istediği takviyeyi bir taşla iki kuş tü

Şen'lik Cuma günü iddiası!

Bursalı Volkan Şen için top Şenol Güneş'te. Deneyimli hocanın yönetime, “Athletic maçı sonrası görüşmek istiyorum” dediği ve bu nedenle süre istendiği iddia edildi.

Bordo-Mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş’in istediği takviyeyi bir taşla iki kuş türünden bir hamleyle yapıp Bursasporlu Volkan Şen’i gündemine alan Trabzonspor Yönetimi, bilindiği gibi kulüp ve oyuncu bazında önemli mesafe almıştı. Her ne kadar başka talipler çıkıyorsa da bu futbolcu için Trabzonspor'un bir adım önde olduğu öğrenildi.

Olayın son şeklini kazanması, yani imzanın atılması konusunda ise top teknik direktör Şenol Güneş’te. Engin Baytar gibi sorunlu bir oyuncuyu gönderip Volkan Şen gibi benzer sıkıntıları yaratma olasılığı yüksek bir futbolcunun alınmasına dair eleştiriler, Güneş’i düşündürüyor.

Bursa durumu da etkili
O nedenle teknik direktör Şenol Güneş’in, maliyeti de hayli yüksek olacak Volkan Şen transferini Athletic Bilbao ile oynanacak maç sonrasına bırakmak istediği kaydedildi. Bunun da iki nedeni var. Biri oyuncunun kendisiyle bizzat görüşmek. Diğeri de Avrupa beklentisi.

Trabzon’un elenmesini aklına bile getirmeyen Güneş, sadece Bursa elenirse Avrupa’da kullanabileceği Volkan’ın durumunun netleşmesini de bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler