Şenez Erzik çirkin tezgah peşinde

UEFA Disiplin Kurulu yarın Nyon'da toplanarak elinde dosyası olan kulüplerle ilgili son kararını verecek.  Daha önce "Son Kararı Disiplin Kurulu verir" şerhi konularak Şampiyonlar Ligi'ne alınan Fenerbahçe'nin kaderinin de bu toplantıda belli olması bekle

Şenez Erzik çirkin tezgah peşinde

UEFA Disiplin Kurulu yarın Nyon'da toplanarak elinde dosyası olan kulüplerle ilgili son kararını verecek.

 

 Daha önce "Son Kararı Disiplin Kurulu verir" şerhi konularak Şampiyonlar Ligi'ne alınan Fenerbahçe'nin kaderinin de bu toplantıda belli olması bekleniyor.

 

Karar öncesi Fenerbahçe  camiasında  endişeli bekleyiş sürüyor.  Dün karar vermesi beklenen UEFA Disiplin kurulu, konunun görüşülmesini bugüne bıraktı.

 

UEFA Disiplin komitesinin dosya fazlalığı nedeniyle Çarşamba gününe bıraktığı  karar yine yetişmezse hafta sonuna kadar uzayabilir.

 

UEFA kulislerinden gelen bilgilere göre Disiplin Kurulu'nun Sarı-Lacivertli kulübe ibreti alemlik ağır bir ceza vermesi bekleniyor. UEFA’nın alacağı karar Trabzonspor’u da bir çok açıdan yakından ilgilendirirken Bordo- Mavililer hafta sonuna kadar Nyon'dan çıkması beklenen sonucu merakla bekliyor.

 

ERZİK ÇİRKİN TEZGAH PEŞİNDE

 

Fenerbahçe’nin Şike’den çeza almaması için çalışan ve bu kulübü koruma altına alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla hareket eden UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik Fenerbahçe'nin yarın yapılacak zirveden ceza almadan kurtulması için her yolu deniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler