Şenes Erzik: Aday olmam

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasının ardından ismi TFF Başkan adayları arasında gösterilen UEFA 1. Başkan Yardımcısı Şenes Erzik, 27 Şubat'taki seçimli olağanüstü genel kurulu için aday olmasının söz konusu olmadığını söyledi.Erzik dışarıya karşı güçlü görü

Şenes Erzik: Aday olmam

Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasının ardından ismi TFF Başkan adayları arasında gösterilen UEFA 1. Başkan Yardımcısı Şenes Erzik, 27 Şubat'taki seçimli olağanüstü genel kurulu için aday olmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Erzik dışarıya karşı güçlü görünmek için birlik olunmalı çağrısında bulundu.

ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL
Erzik, "Bu konularda daha önce de sorular geldi; 'Daha önce yaptığım bir göreve tekrar dönmem, hiç kimse aday olmazsa gelirim' demiştim. Böyle bir şey söz konusu olmadığına göre söyleyecek bir şey yok.

Aday değilim, böyle bir fikrim yok. Bunun belli başlı nedenleri var. UEFA'nın 1. Başkan yardımcısıym. UEFA Başkan'nın bulunamadığı ortam ya da durumlarda imza yetkisi ben de ve aynı durumlarda FIFA nezninde UEFA'yı ben temsil ediyorum.

Ayrıca Ulusal Federasyonlar Üst Komitesi'nin başkanı konumundayım; dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanı olmak ya da aday olmak bu kurumdaki tarafsızlığıma gölge düşürür" dedi.

GENÇ ARKADAŞLARI DESTEKLEYELİM, DIŞARIYA KARŞI GÜÇLÜ GÖRÜNMEK İÇİN BİRLİK OLMAK GEREKİR
Şenes Erzik, bu bahsettiği etkenler nedeniyle aday olmayı düşünmediğini hatırlatırken, "Bunlardan daha da önemlisi, artık bizim yaşamız belli bir noktaya geldi.

Genç arkadaşlarımızın bu işi yapmasından yanayım. Ayrıca bugün Türk futbolunun her zaman olduğundan daha çok birlik olmaya ihtiyacı vardır. Bu işleri genç arkadaşlara bırakmaktan yanayım.

Herkesin bu doğrultuda hareket etmesini temenni ediyor ve dışarıya karşı güçlü görünmek açısından birlik olmak gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor