Şener,Ligdeki kredimizi tükettik

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Spor Toto Süper Lig'de taraftarları üzme ve puan kaybetme kredilerini doldurduklarını söyledi.  Spor Toto Süper Lig’de bir türlü istikrarı yakalayamayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda 4’de 4 yaptı. Sahasında, Mers

Şener,Ligdeki kredimizi tükettik

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Spor Toto Süper Lig'de taraftarları üzme ve puan kaybetme kredilerini doldurduklarını söyledi. 
 
Spor Toto Süper Lig’de bir türlü istikrarı yakalayamayan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda 4’de 4 yaptı. Sahasında, Mersin İdmanyurdu engelini aşarak bir üst tur için büyük bir avantaj elde eden bordo-mavililer, deplasmanda oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçını kazanarak ligdeki kötü gidişine dur demek istiyor.
 
Kupada moral bulan, ligde ise arzuladığı sonuçları alamayan Trabzonspor’da kulüp başkan Sadri Şener, lig maçlarının aksine kupada başaralı bir performans sergilediklerini belirterek, “Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak yolumuza devam ediyoruz.
 
Grubumuzda şuana kadar oynadığımız 4 maçta 12 puan elde etmemiz kupadaki iddiamızın ve başarımızın en önemli göstergesidir. Bu başarı istikrarını sürdürerek önce yarı finale, ardından finale yükselmek ve sonunda da mutlu sona ulaşarak Avrupa Kupalarına katılmak amacındayız” dedi.
 
Ligdeki yaşadıkları moralsizlikleri kupada aldıkları galibiyetlerle bir nebze hafiflettiklerini vurgulayan Şener, “Artık taraftarımızı üzme ve puan kaybetme kredilerimizin tamamını doldurduğumuzu düşünüyorum. Üzerimizdeki olumsuz havayı dağıtmalıyız. Mersin İdmanyurdu karşısında aldığımız bu galibiyet sonrası hafta sonu Sanica Boru Elazığspor deplasmanına gideceğiz. Futbolcularımızın gelen olumsuzluklardan sonuçlar çıkardıklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler