Şener'in uçağında neler oldu?

Belçika'da oynanan milli maç için bu ülkeye giden futbolun önemli simaları hem yaptıkları açıklamalarla hem de verdikleri fotoğraflarla ilginç karelere imza attılar. Bunlardan belki de en önemlisi bugün TSİ ile 12.15'de Brüksel'den Türkiye'ye hareket eden

Şener'in uçağında neler oldu?

Belçika'da oynanan milli maç için bu ülkeye giden futbolun önemli simaları hem yaptıkları açıklamalarla hem de verdikleri fotoğraflarla ilginç karelere imza attılar. Bunlardan belki de en önemlisi bugün TSİ ile 12.15'de Brüksel'den Türkiye'ye hareket eden THY uçağında yaşandı.

Basın mensuplarının da çoğunlukta olduğu uçağın VIP bölümünde son dönemlerde aralarında ciddi gerilim yaşayan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın 1 ve 2 nolu koltuklarda hem de arka arkaya denk gelmeleri dikkat çekti. Yaklaşık 3 saatlik yolculuk boyunca ikili hiçbir şekilde bir araya gelmedi. Sadri Şener 1 numaralı koltukta tek başına otururken Aykut Kocaman ise kulüp menajeri Hasan Çetinkaya ile birlikte oturdu.

Şener, "Aykut hoca hemen arkanızda hiç merhabalaştınız mı" şeklindeki soruya, "Hayır. Görmedim, hem de bana ne" dedi. F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da, İstanbul'a inişin ardından, "Sadri Başkanla merhabalaştınız mı hiç. Koltuklarınız arka arkayaydı" sorumuza ise, "Hayır. Sadri Bey beni çok kırdı. 'Aziz Yıldırım talimat veriyor Aykut'u konuşturuyor' dedi. Bu çok ağır bir şey. Benim çok farklı bir yere koyduğum bir kişiydi Sadri Bey, ama bu sözü bana çok ağır geldi" açıklamasını yaptı.

Üç saatlik uçak yolculuğu sırasında Kocaman ve Şener'in hiçbirbirlerine bakmaması ve merhaba dahi dememesi aynı bölümde seyahat eden TFF'nin önemli isimlerinin de gözünden kaçmadı.  Bu arada diğer kulüp başkanlarının dün federasyonun uçağı ile Türkiye'ye dönmesine rağmen Şener TFF'yi protosto ederek dönmedi. Ve tek başına İstanbul'a döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor