Şener'in listesi delinecek mi

Trabzonspor'da yeni yönetimin belirlenmesine kısa bir süre kala Sadri Şener başkanlığında oluşturulan 15 kişilik  yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra iki adayda  bireysel başvuru yaptı. İşadamı Necmettin Kumuş ve Spor yöneticisi Akın Çelik, Trabzonspor yö

Şener'in listesi  delinecek mi

Trabzonspor'da yeni yönetimin belirlenmesine kısa bir süre kala Sadri Şener başkanlığında oluşturulan 15 kişilik  yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra iki adayda  bireysel başvuru yaptı.

 

İşadamı Necmettin Kumuş ve Spor yöneticisi Akın Çelik, Trabzonspor yönetim kurulu asıl üyeliği için Divan Kurulu'na dilekçe ile başvuruda bulundular.

 

Turizm işi ile ilgilenen işadamı Necmettin Kumuş, Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon Şanlıurfa’da Fenerbahçe ile oynadığı Ziraat Türkiye kupası maçına özel uçak kaldıran tek turizm şirketinin sahibi.

 

KTÜ Spor Yöneticisi bölümü mezunu genç işadamı Akın Çelik ise  ‘Şato’ köfte balık restoranın sahibi.

 

İki aday Kumuş ve Çelik yarın başlayacak ve iki gün sürecek olan kongre öncesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar

 

İşadamı Necmettin Kumuş, demokratik haklarını kullandıklarını ifade ederdik, “ Seçme ve seçilme hakkımızı kullandık. Bu nedenle aday oldum. Trabzonspor’un tüzüğünde bireysel adaylık yer alıyordu. Kimse bunu kullanmadı. Bende bu nedenle bu demokratik hakkı kullanarak aday oldum. Keşke seçimlere daha fazla adayla girilip delegenin alternatif olsaydı Seçilsek de seçilmezsek de biz Trabzonspor’un zaten hizmetindeyiz ”dedi.

 

Öte yandan iki adayın yönetime girebilmesi için Sadri Şener başkanlığında oluşturulan listede bulunan ve en az oy alan üyeden bir fazla oy almak zorunda

 

Bireysel adaylar için kongre salonundaki kabinlerde mühürlü beyaz boş kâğıtlar bulundurulacak.

 

Bu adaylara oy vermek isteyen delegeler, başkan adayının yanı sıra en az 8 ismi beyaz kağıda yazarak oy kullanabilirler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor