Şener'in kardeşi başkan olacak mı?

 Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in kız kardeşi Kocaeli Ünicersitesi Rektörü Prof Dr Sezer Şener Komsuoğlu "Trabzonspor'un ve taraftarının Sadri Şener gibi bir başkanları olduğu için sevinmelidirler" dedi. Haber61'e açıklamalarda bulunan Komşuoğlu, " Herş

Şener'in kardeşi başkan olacak mı?

 Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in kız kardeşi Kocaeli Ünicersitesi Rektörü Prof Dr Sezer Şener Komsuoğlu "Trabzonspor'un ve taraftarının Sadri Şener gibi bir başkanları olduğu için sevinmelidirler" dedi. 

Haber61'e açıklamalarda bulunan Komşuoğlu, " Herşeyini Trabzonspor'a vermiş ve adamış olan bir isim Sadri Şener. Kardeşi olduğum için gururluyum. Trabzonspor taraftarıda onunla gurur duyması gerekli."dedi.

 Komşuoğlu, "Bilgili bir isim Sadri Şener. Bilgisi ile birilikte Trabzonspor'a bir çok başarı kazandırdı. Kazandırmış olduğu bu başarı ile Trabzonspor ismini dünya duymuş oldu. Bazen kendisine haksızlık yapılsada  hiç yılmadan çalışıyor."şeklinde konuştu.
 
Muhabirimizin  " Sadri Başkan'dan sonra siz Trabzonspor başkanı olun" şeklindeki espirili sorusuna Komşuoğlu, " Kardeşime güveniyorum ,başkanlığı düşünmüyorum o çok başarılı bir başkan." diyerek duygularını dile getirdi
 
Haber61. NET / Ankara

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler