Şener'in iki kritik toplantısı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, şike soruşturmasıyla ilgili olarak önemli isimlerle görüşecek. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, şike ve teşvik soruşturmasında karar sürecine gelinirken çok kritik 2 randevuya katılacak.UEFA ve CAS'a 58'inci

Şener'in iki kritik toplantısı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, şike soruşturmasıyla ilgili olarak önemli isimlerle görüşecek.

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, şike ve teşvik soruşturmasında karar sürecine gelinirken çok kritik 2 randevuya katılacak.

UEFA ve CAS'a 58'inci Madde'nin değitirilmesi konusunda başvuracaklarını açıklayan Sadri Şener, ilk olarak 13 Mayıs Cuma günü Trabzon'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la Pazar günü görüşecek.

 

Erdoğan'ın randevu talebini kabul etmesinin ardından Başbakan'a sunacağı dosyaları hazırlamak üzere çalışmalara başlayan Şener'in gündeminde 2 ana konu olacak.

 

Sadri Şener, Başbakan Erdoğan'a öncelikle TOKİ tarafından yaptırılan ancak çeşitli nedenlerle sürekli duraklayan Akyazı Spor Kompleksi ve yeni stad projesindeki aksamaları anlatacak, projenin en azından stadyum bölümünün hızlandırılması için yardım isteyecek.

 

Şener ayrıca Başbakan Erdoğan'a 58'inci maddeyle ilgili camianın rahatsızlıklarını anlatacak.

 

MÜNİH'TE PLATİNİ'YLE BİR ARAYA GELECEK

Başkan Şener, 19 Mayıs'ta Almanya'nın Münih kentinde Bayern Münih ile Chelsea takımları arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini de bu sezon Devler Ligi'nde mücadele eden 32 kulüp başkanıyla birlikte özel davetli olarak izleyecek.

 

Münih'te UEFA Başkanı Michel Platini veya Genel Sekreter İnfantino ile görüşecek olan Şener'in, bu görüşmelerde Şenes Erzik'ten de kendisine eşlik etmesini istediği öğrenildi.

 

Başkan Şener, UEFA'ya özellikle 58'inci madde değişikliğinden duyulan rahatsızlığı iletecek, Etik Kurulu'nun 2 raporu arasındaki farkı anlatırken UEFA'nın ilk Etik Kurulu raporunu dikkate almasını isteyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor