Şener'i kim susturmak istiyor ?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, dün akşam katıldığı çeşitli televizyon programlarında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. 2010-2011 sezonunun gerçek şampiyonunun Trabzonspor olduğunu yeniden vurgulayan Sadri Şener, kupalarını almak için tüm ya

Şener'i kim susturmak istiyor ?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, dün akşam katıldığı çeşitli televizyon programlarında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu.

 

2010-2011 sezonunun gerçek şampiyonunun Trabzonspor olduğunu yeniden vurgulayan Sadri Şener, kupalarını almak için tüm yasal haklarını kullanacaklarını ifade etti.

 

Türkiye Futbol Federasyonu’na ve Kulüpler Birliğine yönelik sert eleştirilerde bulunan Şener, şike konusunun üzerinin kapatılmak istendiğini ve bu doğrultuda kendisine de sessiz kalması yönünde telkinler geldiğini dile getirdi. İsim vermeden konuşan Sadri Şener, “Bana telkinler geliyor ama konuşmaya devam edeceğim. Ya konuşacağım ya da bu işi bırakacağım. Konuşmayacaksam bana gerek yok.

 

Başka arkadaşlar yapar bu işi. Genelde bana yapılan telkinler "bu konuyu kapat" şeklinde. Ben bu konuyu kapatsam benim dışımda bu konuyu açacak kimse yok... Ben var olduğum sürece bu konuyu kapatmam” diye konuştu.

 

“SUSTURMAYA ÇALIŞIYORLAR”

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik’in de olayın kapanmasından yana olduğunun altını çizen Şener, “Şenes Erzik bana her gün küsüyor, mail atmayın, olayı kapatın diyor. O da olayın kapanmasından yana, ne diye yardımını isteyeyim” diye konuştu. Şener’in “Beni susturmaya çalışıyorlar” sözleri ise oldukça çarpıcıydı.

 

“AİHM’E BAŞVURDUK”

Mahkemenin “şike var” demesine karşın TFF kurullarının “şike varsa da sahaya yansımadı” savunmasıyla kupa konusunda hiçbir hamle yapmaması, Şener’in ve camianın sabrını taşırmış görünüyor.

 

UEFA Disiplin Kurulu’nun ardından CAS’a başvuru yapacaklarını söyleyen Trabzonspor başkanı “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne adil yargılanma yoktur diye başvurduk. Bir de Emre Belözoğlu'nun ırkçılığı konusunda başvuru yaptık" ifadelerini kullandı.

 

“KULÜPLER BİRLİĞİ PARA DERDİNDE”

Ben boynumu büküp Kulüpler Birliği’ne gitmem” diyen Şener, Kulüpler Birliği’nin adalet aramaktansa hala havuzdan nasıl daha fazla para alırım derdine düştüğünü iddia etti.

 

“TERSİNİ SÖYLEYECEK DELİKANLI VAR MI?”

Kupadan vazgeçmeyeceklerini belirten deneyimli başkan, “Trabzonspor bu zamana kadar 6 defa şampiyon olmuştu ama ben onu 7 diye telaffuz ediyorum Tersini söyleyecek bir delikanlı var mı?” sözleriyle de meydan okudu.

 

TELKİNLER KİMDEN?

Sadri Şener isim vermese de, kendisini konuyu kapatması için telkin edenlerin kim olduğu sorusu akılları karıştırdı. Sosyal medyada taraftarlarından oldukça destek alan Şener, basının da konuyu irdelememesi için direktifler aldığını ve bu nedenle sessiz kaldığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor