Şener'e İtalya'da jandarma engeli!

Trabzonspor'un Inter karşısında aldığı tarihi galibiyeti İtalyanlar bir türlü hazmedemedi. Karşılaşmayı Giuseppe Meazza Stadı'nın tribünlerinden takip eden bordo mavili kulübün başkanı Sadri Şener ile bordo mavili yöneticiler, Celustka'nın golüyle gelen g

Şener'e İtalya'da jandarma engeli!

Trabzonspor'un Inter karşısında aldığı tarihi galibiyeti İtalyanlar bir türlü hazmedemedi. Karşılaşmayı Giuseppe Meazza Stadı'nın tribünlerinden takip eden bordo mavili kulübün başkanı Sadri Şener ile bordo mavili yöneticiler, Celustka'nın golüyle gelen galibiyete sevinme fırsatı bulamadı. Nedeni ise İtalyan jandarmasının anlamsız tutumuydu.

Yasak sonrası ilk maç

“Karabinieri” adıyla bilinen İtalyan jandarması, karşılaşma biter bitmez stat koridorlarının kapandığını bahane göstererek Şener ile beraberindeki yönetici arkadaşlarına engel oldu. Trabzonspor Kulübü Başkanı ve yöneticiler bu  duruma tepki gösterdiler.

Yurt dışı yasağı kaldırılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener bu sezon ilk kez takımıyla birlikte Avrupa'daki bir maçı yerinde izleme fırsatı buldu. Şener, karşılaşmayı yöneticilerle birlikte tribünden izledi. Bu sezon Avrupa kupalarında Benfica maçı için Portekiz'e, Ahtletic Bilbao maçında da İspanya'ya gidemeyen Şener, bu defa takımını İtalya'da izleme fırsatını yakaladı.

Roma elçimiz yoktu

Dünkü maçta gözler Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil'i aradı. Akil'in maça gelmemesi büyük tepki topladı. Trabzonspor kafilesini yalnız bırakmayan Malta Büyükelçiliği'ne atanan Milano Başkonsolosu Refika Nihal Çevik ise maçı izlemeye geldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor