Şener'den Jaja açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Talip olduğumuz oyuncuların fiyatları astronomik şekilde yükseliyor.Olcan'ı daha öncede istemiştik transferi şimdi gerçekleşti. O mevkideki eksikliğimizi giderdik birde öyle bir sezon yaşıyoruzki; oyuncuyu transfer ediyor

Şener'den Jaja açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Talip olduğumuz oyuncuların fiyatları astronomik şekilde yükseliyor.

Olcan'ı daha öncede istemiştik transferi şimdi gerçekleşti. O mevkideki eksikliğimizi giderdik birde öyle bir sezon yaşıyoruzki; oyuncuyu transfer ediyoruz maç oynuyoruz, ancak transfer sezonu açılmadığı için oynatamıyoruz bunlar garip şeyler" dedi.

Sadri Şener, Haber61.net'e Jaja konusuyla ilgili de, "Herhangi bir gelişme yok, Trabzonspor'un kadrosu ligi taşıyacak yeterlilikte. Kulüplerin Türkiye'de yaşadığı ekonomik sorunlar herkes tarafından da biliniyor.

Jaja konusunda menajerinin bir teklifi vardı ancak sürekli fiyat artırdı durdu, şimdilik bu dondu. Oyuncuyu alsak bile o gelene kadar zaten maçlar bitecek bugün maç oynayacağız, Cuma günü maç oynayacağız. Lig kısa sürede bitecek" diye konuştu.

Trabzonspor'un transfer çalışmalarının sürdüğünü de belirten Şener, "Bize önerilen oyuncuların bir diğeri de Yiğit İncedemir idi. Onunla da, ilgili bir çalışma oldu. Elimizde çok sayıda yabancı var bunların içerisinde göndermeyi planladıklarımız var hem katıp, hem göndermek için görüşmelerimiz sürüyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor