Şener'den iddialı açıklamalar

DİMDİK AYAKTAYIZ’“Yeni şike tasarısı ile ilgili attığımız imza çok konuşuldu. Bizim itirazımız ‘seyirciye iki tane yönetici atayacaksınız’ maddesidir. Bunu hiçbir yönetici kabul etmiyor. O yüzden bu durumda başkan sorumlu oluyor. Ben bu kadar seyirciyle n

Şener'den iddialı açıklamalar

DİMDİK AYAKTAYIZ’

“Yeni şike tasarısı ile ilgili attığımız imza çok konuşuldu. Bizim itirazımız ‘seyirciye iki tane yönetici atayacaksınız’ maddesidir. Bunu hiçbir yönetici kabul etmiyor. O yüzden bu durumda başkan sorumlu oluyor. Ben bu kadar seyirciyle nasıl uğraşırım. Bu maddenin değişmesi için imza attım. Küme düşme maddesine kesinlikle imza atmadım. Şike konusunda iddianameden ne çıkacağını merakla bekliyoruz. Bizim başımız dik ve yolumuza devam ediyoruz.”

‘KİMSE TAŞ KOYAMAZ’

“Trabzonspor Kulubü hem mali açıdan hem de sportif başarılarıyla önlenemez bir yükseliş içerisinde. Her anlamda büyüyoruz. Bunları size anlatmaya kalksam sayfalarınız yetmez yazmaya. Artık bu saatten sonra kimse beni seçimle deviremez. Bunun için çok uğraştılar ama beceremediler. Bu sefer başka yöntem kullanıp Şenol Güneş’le arasını nasıl bozarız diye uğraştılar. Ama ben bu oyuna gelmem. Trabzonspor’un önüne kimse taş koyamaz. Zaten benden daha eğitimlisini ve beceriklisini bulursam giderim. 2 yıllık görev sürem kaldı. Trabzonspor’da taşlar yerine oturdu. Bundan rahatsız olanlar var. Eskisi gibi sürekli başkan değişmiyor, kongreler olmuyor artık.”

‘CSKA’YI YENERİZ’

“CSKA Moskova’yı yendiğimiz takdirde gruptan çıkma şansımız çok artacak. Şampiyonlar Ligi’nde bir galibiyet, bir beraberlik bizi bir üst tura taşır ki, bu müthiş bir başarı olur. Yarın akşam tüm Trabzonluları desteğe bekliyorum. ‘Kazanacağız’ diyorum çünkü Şenol Güneş hocaya ve futbolculara güveniyorum. Yeterki taraftarımız bize destek olmaya devam etsin. Gelin hep birlikte Trabzonspor’un tarih yazacağı maça tanıklık edelim.”

BURAK BİR YERE GİDEMEZ

“Burak Yılmaz’ı kolay kolay bırakmayacağız. Kimse heveslenmesin zaten sözleşmesinde de şu kadar parayı getirirse gider şeklinde bir madde yok. Burak’la A-B-C maddeleri yaptık. Rahat olun sıkıntı yaşamayız. Kimse Burak Yılmaz elini kolunu sallaya sallaya gider demesin. Kimse bunu aklının ucundan da geçirmesin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler