Şener’den Hacıosmanoğlu’na fotoğraflı cevap

Trabzonspor’da yeni transfer Erkan Zengin’in imza törenin de bir gazetecinin Kulüp Başkanı Transfer için futbolcunun ayağına gider mi sorusuna Eski başkan Sadri Şener’i kastederek enazından biz fotoğraf çektirip futbolcuyu transfer ediyoruz başka kulübe g

Şener’den Hacıosmanoğlu’na fotoğraflı cevap

Trabzonspor’da yeni transfer Erkan Zengin’in imza törenin de bir gazetecinin Kulüp Başkanı Transfer için futbolcunun ayağına gider mi sorusuna Eski başkan Sadri Şener’i kastederek enazından biz fotoğraf çektirip futbolcuyu transfer ediyoruz başka kulübe göndermiyoruz açıklamasının ardından Tolgay Arslan’ın transfer görüşmeleri sonuçlanmadan atılan resim ve ardından oyuncunun Beşiktaş ile anlaşması üzerine eski başkan Şener Hacıosmanoğlu’nu hedef alan açıklamalarda bulundu.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Şener şu ifadelere yer verdi : "Benim Hacıosmanoğlu ismini duyunca bile rahatsız oluyorum. ‘’Benim eski resmimi şimdi konuşuyorlar ama biz en azından gittiğimiz zaman İngilizce konuşuyorduk o nece konuşuyor’’ diyerek başkanın kültür seviyesini eleştirdi. Daha fazla bu konuyu konuşmak istemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor