Şener'den flaş açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Çakının tribünden kaleci Volkan'a atıldığı meçhul" dedi. Şener, "Stattaki kamera sayısı 18'e çıkarılmıştı. Böyle bir durumda suçlu bulunurdu" diye konuştu. Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı gündemden düşmüyor. Temsilci r

Şener'den flaş açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Çakının tribünden kaleci Volkan'a atıldığı meçhul" dedi.

 

Şener, "Stattaki kamera sayısı 18'e çıkarılmıştı. Böyle bir durumda suçlu bulunurdu" diye konuştu.

 

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı gündemden düşmüyor. Temsilci raporlarında sahaya atılan bıçağın iki tane olduğu ortaya çıkarken, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, “Belki de Volkan o bıçağı eldiveninin içinde sahaya getirdi” demişti. 

 

Sadri Şener de Şakar'a destek çıkarak, "Çakının tribünden atıldığı da meçhul.

Nevzat Şakar'ın söylediği gibi Volkan kendisi de bunu sahaya getirmiş olabilir. Şöyle de bir gerçek var. Çakının tribünden atıldığı tespit edilemedi. Emniyet yetkilileri , stattaki kamera sayısını 8'den 18'e çıkardı. Sonuçta çakı tribünden atılsa 18 kameradan birisi mutlaka bunu yakalardı.

 

Emniyet maç sonundan itibaren çok sıkı bir araştırma yapıyor. Eğer bu çakıyı Volkan getirmişse hiç hoş bir şey değil. İnşallah böyle bir durum olmaz" ifadelerini kullandı.

 

"Bunun adı patlama" Devamı Sayfa 2'de

 

Sadri Şener, "34. dakikada sahaya atılan maddeler hoş değil. Taraftarımızda bir birikim olmuş. İnsan kendini tutamıyor ve sonuçta patlıyor" açıklamasını yaptı. Bordo-Mavililerin başkanı, Cristian'ın attığı gol için ise "Kesinlikle ofsayttı" dedi.

 

Fener'e davet için jenerasyon değişmeli

Başkan Sadri Şener, bu olayların bitmesi için Fenerbahçe’ye, “Trabzonsporlu yöneticiler zeytin dalı uzatılmalı mı” sorusuna, “Biraz zaman geçmesi lazım. Bu olaylar eninde sonunda biter ama bir yönetici jenerasyonunun değişmesi lazım. İnşallah düzelir” diye cevap verdi.

 

3 takım yine Avni Aker’e gelecek

Bordo-Mavililerin başkanı, "Trabzon'u şiddetin içine çekmek doğru değil. Süper Final'de Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe tekrardan Avni Aker'e gelecek" ifadelerini kullandı.

 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da geçtiğimiz günlerde "Süper Final maçlarında deplasmanlara rakip taraftarlar alınmalı" diyerek cesurca bir öneride bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor