Şener: Zor maç olacak

 Hafta sonu kendi evinde Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan bordo mavili ekipte bu maçın hazırlıkları sürerken başkan Şener havayolu ile Trabzon’a geldi. Şener’i Trabzon havalimanında asbaşkan vekili Hasan Yener, başkan yardımcısı Nejmettin Aytekin, yöne

Şener: Zor maç olacak

 

Hafta sonu kendi evinde Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan bordo mavili ekipte bu maçın hazırlıkları sürerken başkan Şener havayolu ile Trabzon’a geldi.

 

Şener’i Trabzon havalimanında asbaşkan vekili Hasan Yener, başkan yardımcısı Nejmettin Aytekin, yöneticiler Levent Erkuloğlu, İhsan Alioğlu, Coşkun Çebi, Osman İlyas, Özer Bayraktar Ömürden Yavuz, Ömer Yigit Genel Müdür Sinan Zengin ve genel Müdür yardımcısı Cahit Erdem karşıladı.

 

Şener ve yöneticiler havalimanından doğruca Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine gitti.

 

ZOR MAÇ OLACAK

 

Başkan Şener Cumartesi günü saat 19:00’da Avni Aker’de oynanacak olan Gençlerbirliği maçının kolay maç olmadığını ifade ederek” Trabzonspor zor maçlarından birini oynayacak.Rakibimizde hoca değişikliği yaşandı. Farklı kazandığımız maçlardan sonra benim korkum artıyor.Daha önce Sivas’ı farklı mağlup ettik,sonra evimizde Manisa’ya yenildik.Bu nedenle korkuyorum. Farklı kazanılan maçlardan sonra oyuncular konsantrasyon sorunu yaşayabilir. İnşallah cumartesi günü oynayacağımız maçı kazanarak bir engeli daha aşmış oluruz “dedi.

 

KONGRE HAVASINDAN ÇIKIN
Başkan Sadri Şener Trabzonspor’un kongre havasından uzaklaşması gerektiğini de sözlerine ekleyerek” Kongreyle ilgili olarak konuşmak istemiyorum.Bu takımın cumartesi günü hayatı maçı var.Futbol takımını kongrenin olumsuz etkilemesinden çekiniyorum.Kongreye daha çok vakit var.Bizimde önümüzde çok ciddi maçlarımız var.Herkesin bu konuda yardımcı olması gerekir. Camia kongreye değil sahaya bakmalı.Kongre zamanı geldiğinde de herkes bu işe bakmalı dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler