Şener ve TFF arasında kriz!

Şike soruşturması nedeniyle gerginlik yaşayan Trabzon ve TFF arasında yine kriz çıktı. Lig TV'nin organize ettiği iftar yemeğine çağrılan Trabzonspor Başkanı Şener, "Eğer Futbol Federasyonu oradaysa ben gelmem" dediği idda edildi.Süper Lig'nin yayıncı kur

Şener ve TFF arasında kriz!

Şike soruşturması nedeniyle gerginlik yaşayan Trabzon ve TFF arasında yine kriz çıktı. Lig TV'nin organize ettiği iftar yemeğine çağrılan Trabzonspor Başkanı Şener, "Eğer Futbol Federasyonu oradaysa ben gelmem" dediği idda edildi.

Süper Lig'nin yayıncı kuruluşu Lig TV'nin organize ettiği iftar yemeğine Trabzonspor-Futbol Federasyonu gerginliği damgasını vurdu...
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve TFF'den önemli isimleri yemeğe davet eden Lig TV, Sadri Şener'den şok bir yanıt aldı. Şener yemek davetini, "Eğer F e - derasyon oradaysa ben gelmem" diyerek geri çevirdi.

İKNA ÇABALARI DA SONUÇSUZ
Lig TV yetkililerinin Şener'i ikna etmeye çalıştığı fakat sonuç alamadıkları da öğrenildi. Yemeğe Trabzonspor'dan bir yöneticinin katılıp katılmayacağı da merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler