Şener ve Şakar'da son dakika

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkanı Nevzat Şakar hakkında konulan tedbir kararını kaldırdı.Konuyla ilgili olarak PFDK Başkanı Halit Fahri Gültekin tarafından Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan N

Şener ve Şakar'da son dakika

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkanı Nevzat Şakar hakkında konulan tedbir kararını kaldırdı.

Konuyla ilgili olarak PFDK Başkanı Halit Fahri Gültekin tarafından Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar için ayrı ayrı Trabzonspor kulübüne gönderilen yazılarda, “Trabzonspor A.Ş. Başkanı Sadri Şener ve idarecisi Nevzat Şakar’ın idari tedbir kararının kaldırılması yönündeki başvurusu üzerine yapılan incelemede, adı geçen kişilerin tutuksuz olduğundan ve FDT’nin 84. Maddesinin koşulları gerçekleşmediğinden bu aşamada TFF Hukuk Müşavirliği tarafından konulan idari tedbir kararının kaldırılmasına karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Buna göre Başkan Sadri Şener ile Asbaşkan Nevzat Şakar’ın müsabakaları izlemeleri yönündeki engel de kalkmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler