Şener ve Şakar ifade verdi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve asbaşkan Nevzat Şakar, İstanbul Özel Yetkili 16. Ağır Ceza Mahkemesinde yarın görülmeye başlanacak ''Futbolda şike'' davasına ilişkin Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde talimatla ifade verdi.Trabzonspor Başkanı Sadri Şene

Şener ve Şakar ifade verdi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve asbaşkan Nevzat Şakar, İstanbul Özel Yetkili 16. Ağır Ceza Mahkemesinde yarın görülmeye başlanacak ''Futbolda şike'' davasına ilişkin Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde talimatla ifade verdi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar, Trabzonspor Kulüp Avukatı Nusret Yılmaz ile birlikte bu sabah Trabzon Adliyesi'ne gelerek 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Alver'in odasına çıktı.

Şener ve Şakar, burada İstanbul 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde yarın başlayacak futbolda şike iddialarına yönelik dava kapsamında talimatla ifade verdi. Adliyede yaklaşık bir saat kalan Şener ve Şakar, binadan ayrılırken basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

450.20120213142903.jpg

Başkan Şener, "Yarınki mahkemeye katılmayacağım. İfademizi burada verdik ve görevimizi yapmış olduk. Sonraki aşamada çağırılırsak tabii ki gidip orada da ifade veririz" dedi. Şener, ifadeyle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Benim iki maç, Nevzat'ın bir maçla ilgili konuşmalarımız vardı. Bununla ilgili ifadelerimiz zaten alınmıştı. Sivas ve Ankaragücü maçları bunlar. Bizim ilgimiz olmadığını söylemiştik. Zaten savcılık iddianamesinde de 'yeterli bilgi ve belgeye rastlanmamıştır' deniliyor. Adalete inanmak ve güvenmek lazım."

Şener, "İlk duruşmada ne bekliyorsunuz?" şeklindeki soruyu yanıtlarken de, "Benim hukuk bilgim yok ama ilk duruşmada bu işler bitmez. Daha sürer gibime geliyor" diye yanıtladı.

Nevzat Şakar'ın Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde verdiği ifadede, savcılık ifadesindeki beyanlarını tekrarladığı öğrenildi.

Sadri Şener'in ise, Ankaragücü ile Trabzonspor arasındaki transferlerle ilgili olarak, "Gabriç'i bizden istemişlerdi. Biz de karşılığında onlardan Vittek'i istedik. Bu transferde kimseyi aracı olarak kullanmadık ve kimseyi bu konuyla ilgili aramadım. İddialar asılsızdır" dediği öğrenildi.

Şener, Zeki Mazlum'a kulüp tarafından verilen parayla ilgili olarak ise, ifadesinde şunları söyledi:

"Bu şahıs stat güvenliğinden sorumlu şirketin sahibi. Stat güvenliği nedeniyle kulübün Zeki Mazlum'a olan borcu karşılığında kendisine para verilmiştir. Hakkımdaki tüm iddialar asılsızdır. Beraatımı istiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor