Şener ve ekibi tesislerde izledi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, maçlara giriş yasağı nedeniyle Trabzonspor ile Orduspor arasındaki karşılaşmayı televizyondan izledi.Şener, beraberindeki asbaşkan Nevzat Şakar, genel sekreter Hasan Yener ve diğer yöneticilerle, takımının Orduspor

Şener ve ekibi tesislerde izledi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, maçlara giriş yasağı nedeniyle Trabzonspor ile Orduspor arasındaki karşılaşmayı televizyondan izledi.

Şener, beraberindeki asbaşkan Nevzat Şakar, genel sekreter Hasan Yener ve diğer yöneticilerle, takımının Orduspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı maçı izlemek amacıyla Trabzonspor Ziyabey Tesisleri'ne geldi.

470.20111222203821.jpg

Burada yöneticilerle sohbet eden Sadri Şener, maçın ilk yarısının ardından da beraberindeki kulübün bazı yöneticileriyle Trabzonspor Ziyabey Tesisleri yakınındaki Çarşı Karakol Amirliği'ne giderek, maçı stattan izlemediğini kanıtlamak için imza attı.

Şener, daha sonra maçın ikinci yarısını da televizyondan izlemek amacıyla yeniden aynı tesislere döndü.

Sadri Şener, polis merkezi çıkışında vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor