Şener: Tüm maçları kazanacağız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligde kolay takım olmadığını Konyaspor müsabakası ile tekrar gördüklerini belirterek, kalan tüm maçları kazanarak mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftasında kendi saha ve seyircisi önü

Şener: Tüm maçları kazanacağız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligde kolay takım olmadığını Konyaspor müsabakası ile tekrar gördüklerini belirterek, kalan tüm maçları kazanarak mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde 105 günlük galibiyet hasretine son vererek 2011 yılında Avni Aker'de ilk galibiyetini alan Trabzonspor, Konyaspor karşısında zor da olsa alınan 3 puanla zirve yarışını sürdürdü. En son ligin 22. haftasında Manisaspor maçında attığı golle 99 gole ulaşan Umut Bulut, 4 haftalık bir dönemin ardından "100'ler Kulübü2 ne girerek dalya stresini de yenmiş olması galibiyete ayrı bir anlam kattı.

Konyaspor müsabakasının ligde kolay bir maçın olmadığını bir kez daha gösterdiğini belirten Şener, "Rakibimiz karşısında çok pozisyona girdik ama bunları değerlendiremedik. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları iyi kullanabilseydik. Bu kadar stres yaşamazdık. Maç daha farklı olurdu. Uzun bir aradan sonra Avni Aker'de kazanmak iyi oldu. Umut attığı golle hem takımını galibiyete taşıdı. Hem de 100'ler kulübüne girerek üzerindeki baskıyı attı" dedi.

Şener, ligde zorlu mücadele sürerken, kalan tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak mutlu sona ulaşmak istediklerini ifade ederek, "Bunu başarabilecek kadroya fazlasıyla sahibiz. Bugüne kadar sergilediğimiz performans bu yoldaki en büyük güvencemizdir. Bizi hiçbir zaman yanlız bırakmayan taraftarlarımızın desteğiyle hedefimize kavuşacağımıza inanıyoruz. Ligin bitmesine kısa bir süre kala taraftarlarımızın maçlarımıza gelerek bizlere destek vermelerini bekliyoruz. Şampiyonluğa oynayan bir takımın tribünleri daha coşkulu ve heyecanlı olmalı" diye konuştu.

Zirvede Fenerbahçe ile birlikte olduklarını belirten Şener,"Yarışta Fenerbahçe ile zirvede yer aldığımız düşünülse de Bursaspor'un da matematiksel olarak şansı sürüyor. Umarım ligin geri kalan bölümünde müsabakalar Fair-Play ruhu içinde geçer. Kalan 7 maçımızı kazanıp mutlu sona ulaşırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler