Şener transferi konuştu!

Başkan Sadri Şener, Haber61.Net'e yaptığı açıklamada eldeki mevcut oyuncuları ve faydalanamadıkları yabancılar içinde Güneş’in gönderilmesinde sakınca olmadığını söylediği isimleri göndereceklerini belirtti.Şener, "Görüştüğümüz ve teklif yaptığımız oyuncu

Şener transferi konuştu!

Başkan Sadri Şener, Haber61.Net'e yaptığı açıklamada eldeki mevcut oyuncuları ve faydalanamadıkları yabancılar içinde Güneş’in gönderilmesinde sakınca olmadığını söylediği isimleri göndereceklerini belirtti.

Şener, "Görüştüğümüz ve teklif yaptığımız oyuncular var. Türkiye’de büyük kulüpler bile Digütürk’ün ödeme yapmaması nedeniyle büyük sıkıntıda. TFF ödeme yapmadığı için Digütürk’e ihtarname çekti. Mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor. 

Büyük diye adlandırılan kulüpler bile ekonomik sorunlar yüzünden transfer yapamıyor. Siz bakmayın ulusal gazetelerde yazılan isimlere" dedi.

BİZDE SORUN YOK Devamı sayfa 2'de


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor’un Şampiyonlar ligi ve UEFA’da yer alması nedeniyle ekonomik olarak sıkıntı yaşamadığını dile getirerek, "Digitürk ödeme yapmasa bile biz çok olumsuz etkilenmiyoruz.

Hocamızın istediği transferleri yapacak gücümüz var. Ben Perşembe günü Antalya kampına gideceğim.

Orada Şenol hoca ile bir araya geleceğiz. Yapacağımız değerlendirme sonunda oyuncularla ilgili son kararı vereceğiz.

JAJA VE OLCANLA GÖRÜŞÜYORUZ Devamı sayfa 3'te


Başkan Sadri Şener, "Olcan ve Jaja gündemimizdeki oyuncular.

Bu transferlerde çok önemli mesafeler kaydettik. Bunların dışında elimizde izleme komitesi tarafından haklarında olumlu rapor verilen birçok oyuncu var. 

Hocamız olumlu derse sanırım bu iki transferde çok sorun olmaz ve gerçekleşir. Eğer 'istemiyorum' derse de almayız. Transferde son nokta Perşembe günü koyulacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor