Şener TFF'yi bombaladı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bugün öğle saatlerinde Trabzon’a gelerek ayağının tozuyla TFF’nin yaptığı açıklamayı değerlendirdi.Trabzonspor başkanı Sadri Şener TFF’nin daha önce açıkladığı  Etik kurulu raporunun yeni delillerle bir daha değerlendirilme

Şener TFF'yi bombaladı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bugün öğle saatlerinde Trabzon’a gelerek ayağının tozuyla TFF’nin yaptığı açıklamayı değerlendirdi.

Trabzonspor başkanı Sadri Şener TFF’nin daha önce açıkladığı  Etik kurulu raporunun yeni delillerle bir daha değerlendirilmesi için yeniden etik kuruluna sevk edilmesi ile ilgili aldığı karar için sert konuştu.

Şener, ek klasörlerde yeni bir delil yada suç ifadesi olmadığını belirterek, "Ek klasörlerde ve iddianamede yeni bir şey yok ki; Etik Kurul yeniden değerlendirsin ek klasörlerde konuşmalar var, konuşmalara mahkemenin izin vermesi var ve bilinenler var. 

Ama TFF derse ki Etik kurulu raporunu beğenmedim onu biraz değiştir” onada bir şey diyemem. TFF daha ne arıyor, her şey ortada değil mi "dedi.

Başkan Sadri Şener, yönetim kurulunun TFF’nin haksız uygulamalarını protesto için aldığı maçlara gitmeme kararıyla ilgili olarak da, "Bizim yaptığımız konuşmanın daha ağırını yapanlara TFF ceza veremedi. Bunu protesto amacıyla yönetim kurulu maçlara gitmeme kararı aldı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ...!

Yarın Avni Aker'de Orduspor ile oynanacak olan maçı kulüpte izleyeceğim" dedi. "Toplu halde mi izleyeceksiniz" şeklindeki soruya ise Şener, "Şuan ona karar vermedik arkadaşlarla görüşeceğiz, olabilir" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor