Şener TFF'nin davetini reddetti

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Portekiz'e düzenleyeceği seyahate tüm kulüpler davet edilirken Trabzon, G.Saray, Bursa, Beşiktaş ve Kayserispor kulüpleri bu geziye katılmayacaklarını bildirdi.TFF yönetim kurulu'nun Antalya'da yaptığı toplantıda 16 kulübü b

Şener TFF'nin davetini reddetti

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Portekiz'e düzenleyeceği seyahate tüm kulüpler davet edilirken Trabzon, G.Saray, Bursa, Beşiktaş ve Kayserispor kulüpleri bu geziye katılmayacaklarını bildirdi.

TFF yönetim kurulu'nun Antalya'da yaptığı toplantıda 16 kulübü birden PFDK'ya sevketmesiyle başlayan “Yıldırım Demirören'e karşı muhalefet harekatına” yeni bir adım daha eklendi.

TFF'nin bir günlük Portekiz seyahati davetine Trabzon, G.Saray, Bursa, Beşiktaş ve Kayserispor kulüpleri federasyona “Kulümüz adına bu seyehate katılım olmayacaktır” yazısı gönderdi. Demirören'e karşı muhalefet harekatının başını çeken bu kulüplerin katılmayacakları Portekiz seyehati için ayarlanan 193 kişilik kafilenin cumartesi günü saat 12.00'da İstanbul'dan hareket edeceği öğrenildi.

Kafilede TFF yönetim kurulunun yanı sıra federasyon bünyesindeki hemen hemen tüm kurullar yer alırken, Tahkim Kurulu'ndan hiçbir üyenin seyehate katılmayacak olması dikkat çekti. Kurul başkanı Engin Tuzcuoğlu'nun şike dosyasından dolayı böyle bir karar verdiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor