Şener: Sözlerimin arkasındayım...

Trabzon Başkanı Sadri Şener, TRT 3 Spor'da Basın Tribünü programına katıldı. Şener, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yle yarışmaların heyecan verici olduğunu belirterek, "Mali kavramda Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Galatasaray ise çok farklı ve eğitim k

Şener: Sözlerimin arkasındayım...

Trabzon Başkanı Sadri Şener, TRT 3 Spor'da Basın Tribünü programına katıldı.

 

Şener, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yle yarışmaların heyecan verici olduğunu belirterek, "Mali kavramda Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Galatasaray ise çok farklı ve eğitim kökenli bir camia. Kongrelerini izleyince en ön sırada oturanların çoğunun büyükelçi olduğunu görebiliyorsun. Beşiktaş ise başka bir boyutta. Onların hayran olduğum bir taraftarları var. Sanki Devlet Senfoni Orkestrası'nın büyütülmüş şekli. Aynı anda korkunç bir şey. Ama bizdeki özellikler de onlar da yok. Ben şu an Fenerbahçe ile çekişiyorum. Galatasaray ya da Beşiktaş'tan biri yarışta olsaydı, ben çoktan çekip gitmiştim. Onlar ikisi savaşırken alır başımı giderdim. Fenerbahçe'nin basındaki üstünlüğü tartışılmaz. Medya ilk yarıda bizim başarılı olacağımızı pek tatmin etmiyordu ve bu nedenle bize şirin bakıyordu. Ama baktılar ki aldık başımızı gidiyoruz, bize sempati ile bakmamaya başladılar. Ticari bakımdan hak verdiğim taraflar var. 28-29 haftada bizim lider olacağımızı kimse tahmin etmiyordu. Üstelik bizim 2 basınımız var. İstanbul'un yerel basını yok" diye konuştu.

 

"KULÜPLER BİRLİĞİ İLE İLGİLİ YAPTIĞIM AÇIKLAMANIN ARKASINDAYIM"

 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile, 'Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etsin" şeklinde yaptığı açıklamanın ardından bir daha konuşmadığını da ifade eden Şener, şöyle konuştu: "Kulüpler Birliği Başkanı biz dahil kendi maçı bile olsa bir hakem hatası varsa, ertesi gün federasyon başkanının kapısını çalıp, kendisine yapıldığında gösterdiği infiali göstermeli. Haklı bir açıklama yaptım ve önceki açıklamalarımla çelişen bir taraf yok. Aziz bey çalışkan bir arkadaşımız. Korkunç biçimde kendisini şampiyonluğa kilitlemiş bir camiaya sahip. Hakem hataları oldu ama ben art niyete inanmıyorum. Tecrübeli hakemler daha az hata yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler