Şener: Problemsiz olsun!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'den ilk kura yorumu.Sadri Şener, "İlkönce biz dün Bilbao ile oynayacaktık stadımızın çimleri bozuk olduğundan GS'den teklifimiz oldu sağolsunlar yakınlak gösterdiler bize. Bizler açısından zor birşey ama kura bunu ge

Şener: Problemsiz olsun!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'den ilk kura yorumu.

Sadri Şener, "İlkönce biz dün Bilbao ile oynayacaktık stadımızın çimleri bozuk olduğundan GS'den teklifimiz oldu sağolsunlar yakınlak gösterdiler bize. Bizler açısından zor birşey ama kura bunu gerektiriyor inşallah problemsiz cezasız bir lig olur" dedi.

Şener, "2 ay geçti keyif, zevk minimuma düştü. Umarım 9 Eylül'den sonra Türk futbolu Türkiye'nin gündemine oturur ve inşallah bir dahada tekrarı olmaz. Tekrar Türkiye liglerinin eski sevimli haline dönmesini arzu ediyoruz" diye konuştu.

"Transfer dönemi bitiyor bir politika uygulayamacağız" diyen Şener, "Hocamızın dediklerini yapacağız çok az kaldı çünkü transfer döneminin bitimine 3-5 gün" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor