Şener: parayı Fener'e vermem

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Gitmesine üzüldüm. İsterdim ki arasın, 'Konuştuk ama öyle bir durumvar' deyip gerekçesini bizimle paylaşsın. Demek ki gerek duymadı. Zaten gazetelerden okuduğumkadarıyla, bir atlama yapmış.Galiba o belgeyi (UEFA'nın CAS'a

Şener: parayı Fener'e vermem

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Gitmesine üzüldüm. İsterdim ki arasın, 'Konuştuk ama öyle bir durumvar' deyip gerekçesini bizimle paylaşsın. Demek ki gerek duymadı. Zaten gazetelerden okuduğumkadarıyla, bir atlama yapmış.Galiba o belgeyi (UEFA'nın CAS'a verdiği ve TFF'ye de yollanan ama kendisinden saklandığını iddia ettiği belge) biliyormuş. O zaman fos çıktı her şey" dedi.

İstifadan döndüren 3 kişi

Şener, Aydınlar'ın Fenerbahçe'ye başkan olmak için istifa ettiği iddialarıyla ilgilenmediğini belirterek, "Fenerbahçe'nin içişlerine karışmak haddime değil" dedi. Fakat böyle bir gelişme olursa şaşırmayacağını da sözlerine ekledi. Başkan Şener, "Aydınlar, kulübün üyesi, belirli bir süresi de geçmiş, Fenerbahçe'ye başkan olursa şaşırmam. Bir gün önce ikna ettik, kaldı. Bir gün sonra istifa etti. Zaten onu ikna eden 3 arkadaştık. Artık hiçbir şeye şaşırmam" diye konuştu.

TFF de göndermeyebilir

Bordo-Mavililer'in başkanı, belge saklandığı iddiasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "İlhan Helvacı Galatasaraylı. Ama o makama gelmiş insanlar belge saklamaz. Benim anlamadığım, bir kulübü Şampiyonlar Ligi'ne UEFA değil, TFF de göndermeyebilir.

İnanmıyordum ama...

Sadri Şener, şike soruşturmasının disiplin ayağının sonuçlandırılamamış olmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bu işler uzadıkça sulanır. Amacın böyle olmadığını zannediyordum; şimdi düşünüyorum!" Yeni başkanın hukuk bilen, hiçbir takıma aidiyeti olmayan birisi olması gerektiğini belirtti. "Salı günü kulüpler birliği toplantımız var. Orada şekillenir" dedi. Aydınlar'a sadece bir konuda hak verdiğini vurgulayıp "Fenerbahçe kongre üyesi, takımını korumakta haklı. Bunu ayıplamam. Eğer gizli yaparsan ayıplarım. Ben TFF Başkanı olsam, taraf olurum diye müsaade isterim" dedi.

Devler Ligi gelirimi kimseye vermem

Aydınlar'ın istifa gerekçesi, UEFA'nın CAS'a verdiği ve TFF'ye gönderilen savunmanın kendisine iletilmemesiydi. TFF Hukuk Müşaviri İlhan Helvacı "Hayır verdik. Başkan biliyordu. Galiba yorgundu, hatırlamıyor" demişti. Savunmanın içeriğinin, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden TFF'nin kararıyla men edildiği yönündeydi. Bu durum ortaya çıkınca, Fenerbahçeliler "Haklılığımız ortaya çıkıyor" ifadeleri kullanmaya başladı. Hatta kulüp hissedarlarının, borçlar kanunu üzerinden zararlarının karşılanması için davalar açabilecekleri belirtildi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "İsteyen istediğine dava açabilir. Federasyon’a da açabilirler, yönetim kuruluna da" dedi. "Biz de borsadayız. Örnek vereyim, ben kulübün hisselerine zarar verirsem, bana da dava açarlar ya da Fenerbahçe'ye, Aziz Yıldırım'a açarlar ama kazanır mısın bilmem" ifadelerini kullandı.

Çocuk oyuncağı değil

Kendilerinin hiçbir davanın tarafı olmayacaklarını belirten Şener, Şampiyonlar Ligi'ne gitmelerinin ve elde ettikleri kazancın tartışılmayacağını söyledi. Şampiyonlar Ligi gelirlerinin de bir gün el değiştirip değiştirmeyeceği tartışmasıyla ilgili "Böyle bir şey olmaz. Kazandığım parayı niye vereyim. Git dediler gittik, oyna dediler oynadık, kazan dediler kazandık. Türkiye'yi başarıyla temsil ettik. Yoluma da UEFA'da devam ediyorum. Parayı Fener'e vermem. Çocuk oyuncağı değil. " diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler