Şener: "Mutlu sonu istiyoruz"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Kazanmak için hey yol mübahtır felsefesi bize göre bir felsefe değil" diyerek, iyi niyet ve çalışkanlıklarının semeresini alacaklarına inandıklarını söyledi.Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında kendi saha ve seyircisi

Şener: "Mutlu sonu istiyoruz"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Kazanmak için hey yol mübahtır felsefesi bize göre bir felsefe değil" diyerek, iyi niyet ve çalışkanlıklarının semeresini alacaklarına inandıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde zorlu rakibi Bursaspor'u yenerek haftayı 3 puan ile kapatan ve liderliğini sürdüren Trabzonspor'da moralleri yerinde. Bordo-mavili takımın hiçbir maçını kaçırmayan başkan Sadri Şener ise zorlu yarışta sürekli takımın yanında olarak moral veriyor. Stresli izlenen maçların ardından gelen 3 puanı ise en çok o seviniyor. Şampiyonluk yarışında ligin sonu yaklaştıkça heyecanın arttığını belirten Şener, "Hepiniz bildiği gibi ligin sonu yaklaştıkça şampiyonluk yarışındaki heyecanda o oranda artıyor Camia olarak hedefimiz önde götürdüğümüz bu yarışı sonuna kadar taşımak ve mutlu sona ulaşmaktır. Yönetim. teknik heyet, futbolcu ve taraftar bütünlüğümüz bu hedef doğrultusundaki en büyük güvencemizdir" dedi.

"Rakiplerimizin hepsine saygı gösteriyoruz" diyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Son şampiyon Bursaspor karşısında oyuncularımız çok iyi bir mücadele ortaya koydular. Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz ve oynuyoruz. Her maç bir birinden zorlu geçiyor. Artık alt sıra üst sıra diye bir kavramın olmadığını bu sezon daha iyi gördük. Her takım bir birinden güçlü ve sizi zorluyor. Biz bütün rakiplerimize saygı gösteriyoruz ve önemsiyoruz. Tüm maçlarımıza aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz.

Fair-Play ruhu çerçevesinde misafirlerimizi stadımızda ağırlıyoruz. Kazanmak için hey yol mübahtır felsefesi bize göre bir felsefe değil. Bu nedenle sadece sportif kriterler içersinde başarı kovalıyoruz. İyi niyetimizin ve çalışkanlığımızın semeresini alacağımıza yürükten inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor