Şener, Lille şehrini gezdi

Stada gitmeme kararı alan Başkan Şener, Türk futbolunda her gün yeni bir olayın ortaya çıktığını ifade ederek, "Futboldan keyif almak veya keyif vermek için, hakem, futbolcu ve yöneticiler dahil herkesin bu işten zevk alması lazım.Cezaların çok ağır olduğ

Şener, Lille şehrini gezdi

Stada gitmeme kararı alan Başkan Şener, Türk futbolunda her gün yeni bir olayın ortaya çıktığını ifade ederek, "Futboldan keyif almak veya keyif vermek için, hakem, futbolcu ve yöneticiler dahil herkesin bu işten zevk alması lazım.

Cezaların çok ağır olduğunu söyledim yine söylüyorum. Allah kimseyi hapse düşürmesin. Orada geçecek zaman ne olursa olsun insanda çok önemli şeyleri alıp götürür" diye konuştu.

ŞENER TAKIMIN OTELİNİ ZİYARET ETTİ
470.20111207110756.jpg

Sadri Şener artık bir çok şeyden sıkıldığını ifade ederek, "Hangi spor adamı sıkılmaz ki. Bu yaşa gelmiş birine sahaya girme, onu yapma deniliyor. Futbolcuların antrenmana çıkmasını engellemek ne kadar hukuki. Eğer yasa yeniden Cumhurbaşkanına gönderilecekse yeniden tadil edilip gönderilmeli. Bunlar politik bir takım konular ve ben 4700.20111207110810.jpg

bunlara girmek istemiyorum" dedi.

Bu arada başkan Sadri Şener, Lille gezisi öncesi futbolcuların kamp yaptığı otele giderek onlarla görüştü.

Teknik direktör Şenol Güneş'le de sohbet eden Başkan Şener'in, oyuncularına yarın oynayacakları maç öncesi başarı dileklerinde bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor